Itt van, megjött, forgat, nem öregszik, mert ilyenek a szupersztárok. Azon tűnődtem, hogy jó-jó, hogy van saját szakácsa, de ha már itt., van, igazán belekóstolhatna a mi konyhánkba is nem?

 

Oké, tegyük fel, hogy hajlandó lenne megkóstolni egy speckó hungarian day keretében az összes ott tálalt fogást. De milyen menüt állítanánk össze neki?

Fontos szempont, hogy Willis mester hazai ízekre vágyna,de semmi fancy menü.(mert most én írom a forgatókönyvet).Tehát nem fogoly paté , vízisikló hurka, vagy bükki makk mousse kerülne a tányérra, hanem minden ami egy átlagos magyar család asztalán is előfordul.

Tételezzük fel, hogy annyi izomtömeg barát, szálkásító, és férfiúilag is aktívan tartó nemzetközi étel kerül a tányérjára, hogy kirúgna a hámból végre, és enne valamit, ami nem biztos hogy belefér az edzéstervbe, vagy a napi zsír határba, de basszus majd egy vasárnap cserébe csak búzalét inna.

Szóval: mit nem szabadna kihagynia?

A pacalt? Vagy a gulyást? Esetleg a körözöttet? Diós bejglit?

Én biztos adnék neki házi rétest, talán egy meggyes mákost, (mert ezek az amerikaiak sosem esznek mákot) aztán az összes többivel bajban lennék, mert nehezen döntenék az előételben, levesben, és a főételben. Van kedvetek játszani, hogy mit egyen Bruce Willis?

Gondolatban mindenki meghívhatja egy vacsorára, csak el kell mondania, mit főz neki. Írjatok menüket.

Arra is lehet tippelni, hogy melyik étterembe látogat el 3 hónapos ittartózkodása alatt.